FILIP I OLGA: KNJIŠKI MOLJCI


Broj stranica: 53
Žanr: Strip
★★★★
4/5


Blago je reći da je ovo moj omiljeni strip svih vremena. Apsolutno je savršen! I da nikada ne pročitate ovaj strip, zbog samog naslova morate se zaljubiti u njega i priznati da se sa ovako nečim retko susrećete. Od ilustracija do samog dijaloga, sve je savršeno. 


Kao što ste već mogli da pretpostavite, radi se o dva knjiška moljca po imenu Filip i Olga. Njih dvoje su sasvim običan bračni par koji se ponekad svađaju i za ručak vole da pojedu po nekoliko stranica nekog dobro klasika ili nekog užasnog ljubavnog romana, u zavisnosti od toga kako se trenutno osećaju. 



Svaki strip je veoma kratak, ali i veoma zabavan. Dijalozi su interesanti i smešni. Osim redovnih stripova, pri kraju knjige se nalaze i stripovi koji su crtani od strane nekih drugih autora, i oni prikazuju Filipa i Olgu iz skroz drugačijih tačaka gledišta, što je veoma interesentno. 

Sigurna sam da ste se do sada zaintrigirali za ovaj strip i da već planirate kako će uskoro biti u vašim rukama zajedno sa šoljom kafe i čokoladnim keksićima. Od mene imate svaku preporuku i ohrabrenje da se zavalite u svoju fotelju i počnete sa čitanjem.

Vaš,

2 komentara

  1. Odlican post draga .Jedna vrlo zanimljiva recenzija ovog dela u tvom danasnjem postu.

    Ako imas vremena svrati i procitaj novi post na blogu

    booksdiar.blogpost.rs

    OdgovoriIzbriši