SEDAM MINUTA POSLE PONOĆI


Broj stranica: 216
Žanr: Fantastika

★★★★
5/5


Uputstvo: zavucite se u neki kutak gde vas niko ne vidi i ponesite pakovanje maramica sa sobom. Upozorenje: Plakaćete! Zapamtite jednu jako bitna stvar: priče nemaju uvek sretan završetak!


Jedan dečak po imenu Konor, jedno čudovište i jedno jako strašno čudovište. To je sve što ću da vam kažem o ovoj priči, sve ostalo otkrićete sami. Stranicu po stranicu, otkrivaćete svet Konora O`Malog i shvatićete zašto čudovišta nisu uvek strašna.


"Priče su divlja stvorenja", reklo je čudovište. "Ko zna kakvu štetu mogu da naprave ako ih pustiš da divljaju?"

Knjiga je veoma kratka i puna crno-belih ilustracija, što znači da se može pročitati veoma brzo. Međutim, u njoj ima dosta rečenica o kojima treba razmišljati i koje se možda ne mogu shvatiti odmah. Čak bih preporučila da se pročita i dva puta.

Namenjena je tinejdžerima, ali ja bih rekla da za svakoga nosi po neku poruku i da na svakoga može imati veliki uticaj. Takođe, uskoro i izlazi film. Ne zaboravite da ga pogledate. :)

PS. Ne preskačite beleške autora i sinopse na koricama, one daju ovoj priči jedno novo značenje.

Vaš,

2 komentara

  1. Ovo deluje zaista fenomenalno, definitivno ću morati da potražim. Hvala ti na još jednoj odličnoj preporuci. :) <33

    Novi post-> www.marsyly.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Upravo sam se učlanio u tvoj blog, Jeco, i moram reći da je sjajan, iako nemamo baš isti čitalački ukus ali za ovu knjigu si me veoma zainteresovala :)
    Takođe imaš i super profesionalan izgled, ma oduševljen sam!

    Značilo bi mi da pogledaš i moj blog ->>> mravawishes.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši