DEVOJKA IZ VOZA


Broj stranica: 255
Žanr: Triler

★★★★★

5/5


Vau! To je prva reč koju pomislim kada vidim ovu knjigu. Ni u jednom trenutku nisam naslutila takav kraj. Priča je odlično urađena i već sada na početku posta vam kažem da je uzmete u ruke. Ja sam obično zaobilazila trilere u velikom luku. Nekako me taj žanr nikada nije privlačio. Međutim, nakon ove knjige to se definitivno menja.


Priča prati devojku koja se razvela od muža, izgubila posao, živi sa cimerkom u stanu i puno pije. Svaki dan ona putuje vozom od stana do mesta na kojem je radila, a na tom putu kroz prozorsko staklo voz gleda u kuću u kojoj je nekada živela sa svojim mužem, a u kojoj on sada živi sa novom ženom i njihovim detetom. Svaki dan, deo po deo, ona se priseća šta joj se desilo i na kraju saznaje istinu koja će vas dovesti u totalni šok.


Možda ste čuli da izlazi i ekranizovana verzija knjige gde glavnu ulogu igra Emily Blunt. Nadajmo se da ovo neće biti još jedna od onih situacija kada film totalno uništi knjigu. Prema trailer-u se ne čini da će biti tako. Čekamo oktobar da saznamo. :)

Broj stranica nije toliko velik, međutim font je normalne veličine. Može se relativno brzo pročitati, a u prilog ide i to što je žanr triler i sa svakom stranicom otkrivate nešto novo što vas tera na dalje čitanje.  

Na početku sam rekla da bih je svima preporučuila. Zato trk u knjižare i navalite sa čitanjem, pre nego što vam film pokvari pravu zabavu. :)

Vaš,





4 komentara

  1. Obozavam da citam ovakve knjige. Procitala sam ovu prosle godine i dalje je moj favorit.

    analtevss.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  2. Knjiga mi se čini sjajnom, moj omiljeni žanr je triler i akcija! Ne verujem da ću kupiti knjigu, tako da čekam film. ☺

    http://misseslandy.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. naj si!pogledaj moj blog nov je!

    http://marijaarmus.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  4. Uuuu sad mi se bas cita, a obavezno cu pogledati i film kad izadje :)

    OdgovoriIzbriši