O MENI


Ćao knjigoljupci, dobrodošli na moj blog.

Blog je otvoren sa ciljem da prikaže knjige u jednom lepešem i zabavnijem svetlu. One ne moraju biti samo dosadna lektira koju morate da pročitate za bolju ocenu, već način da otputujete u egzotične zemlje o kojima ste uvek sanjali ili posetiti neke od najpopilarnijih gradova širom sveta. Možete i da iskočite iz svoje kože i osećate radost i tugu gledajući kroz neke druge oči. A kada se vratite u svet Normalaca iskoristite mrvice magije koje ste poneli sa sobom i primenite je na sebi. Izrazite je kroz odeću, nakit i druge stvarčice koje vas ispunjavaju. 

Budi promena koju želiš da vidiš u svetu.                                                  -Mahatma Gandi

Postoje dve stvari koje me inspirišu, knjige i odeća. Mada, kada malo bolje razmislim mogla bih dodati i fotografiju na taj spisak. Oduvek sam posmatrala druge, strane, blogere kako pričaju o knjigama koju su pročitali ili stavljaju slike odeće koju nose izražavajući sebe kroz nju, ali nikada nisam naletela na nekoga ko je kombinova te dve stvari zajedno. Zatim sam pročitala jednu veoma moćnu rečenicu koja glasi: "Budi promena koju želiš da vidiš u svetu" koju je jednom prilikom izgovorio Gandi i odlučila sam da otvorim blog u kome ću kombinovati sve tri stvari zajedno.

Nadam se da vas moje fotografije inspirišu i da uživate u mojim video klipovima. I ne zaboravite da svakim danom izražavate sebe preko svari koje volite. 

Vaš,